Tällä viikolla on taas käyty Duuri-tollerin ja Hetan kanssa yhteisellä lenkillä. Nyt täytyy pitää kiinni tästä hyvin alkaneesta yhteislenkkeilystä, sillä Ulpulle tekee tosi hyvää päästä juoksemaan toisen samanikäisen pennun kanssa (Vilmaa eivät toiset koirat kiinnosta, se on sellainen omien polkujen tallaaja).

Vilma sai tiistaina toisen kartrofen-piikin. Toivottavasti se alkaisi tuosta piristyä. Itse asiassa mielestäni Vilma on ollut paljon iloisempi nyt viime päivinä. Lenkeillä se ei vielä ole osoittanut erityisiä "reipastumisen" merkkejä, mutta jospa se nyt siitä... Toivotaan ainakin kovasti. Minä joka tapauksessa surumielin ilmoitin jo, että Vilma ja minä emme enää tule agilityryhmään treenailemaan. Agility on ollut yhtä rakas harrastus meille molemmille (ihmisten pitäisi nähdä millaisella vauhdilla ja innolla labbis osaakin liikkua agilityradalla... ;) ). Mutta täytyy ajatella koiran kuntoa ja luovuttaa kurssipaikka jollekin sellaiselle joka siitä hyötyy enemmän. Me voidaan käydä omalla ajalla treenailemassa aina silloin tällöin navetalla. Saan samalla opetettua Ulpulle alkeita ja Vilma pääsee aina vähän tekemään jotain helppoja ratoja mielenvirkistykseksi.

Ilmottauduin Ulpun kanssa tokokurssille. Se alkaa tammikuussa. Ihan innolla jo odotan. Kurssi on Maria Aaltosen vetämä ( www.procanis.fi ) tottelevaisuuden aloituskurssi. Saisikohan sitä ihan tosissaan treenattua kunnolla? ;)