Nyt tuli sitten aktivoiduttua tästä kaamoshorroksesta ja kävimme Suvin kanssa tänään vetämässä koirille verijäljet. Teimme ensimmäisen kerran vähän pidemmät jäljet näille junioreille. Jäljistä tuli arviolta 400-500m pitkät ja molempien koirien jäljissä on yksi kulma, jossa on makaus. Aiomme jäljestää samat jäljet koiramammoillakin (eli siis Vilmalla ja Siirillä). Tiedetään tiedetään, ollaan laiskoja, eikä samoja jälkiä pitäisi mennä moneen kertaan. Mutta kun ei jaksettu tehdä neljää jälkeä. Eikä minulla ainakaan ole Vilman kanssa tavoitteena jäljestyksessä muuta kuin virkistää koiran mieltä, eli kokeisiin ei olla menossa. Eli suurta vahinkoa en tee sillä, että menen Vilman kanssa jo "käytetyn" jäljen :)

Jälkien teon jälkeen kävimme lenkillä koirien kanssa. Saivat juosta vapaana siellä metsäautoteillä. Hurja nelikko paineli niin että tanner tömisi... Pois alta risut ja männynkävyt :)

Sain muuten kiskottua toissapäivänä myös Johanneksen lenkkeilemään. Teimme ihan mukavan mittaisen päivälenkin täällä kotikulmilla naapurin maanviljelijän pelloilla (lehmäaitauksia kesällä) koirien kanssa. Kysyin maanviljelijältä joku aika sitten luvan ulkoilla pelloilla. Siellä on mukava juoksuttaa koiria vapaana, kun ei tarvitse tarkkailla että tuleeko jostain autoja.