Olipas otsikko :) Mutta koirilla on kyllä ollut todella tylsä viikko, kun minulla oli ma-pe migreeni, enkä siis päässyt niitä lenkittämään. Koirat saivat purkaa energiaansa lähinnä pihassa keskenään riehuen., Loppuviikosta alkoi siis olla havaittavissa jo huomattavaa hyperaktiivisuutta -varsinkin Ulpussa. Agilitytreenitkin jäivät väliin migreenin takia :(

Perjantaina minulla oli pentutokoryhmän vetäminen ja sinne otin omat koirat taas mukaan. Nyt en ehtinyt niiden kanssa erityisemmin treenailla muuten, kun tuli jo niin pimeä, mutta saivat toimia esimerkkikoirina muutamassa liikkeessä. Ja huomasin muuten perjantaina yhden oikein mieluisan jutun. Ulpu on oppinut palauttamaan noutokapulan sivulle! Minä aloin tätä treenailemaan elokuussa, mutta kokeilin vain pari kertaa vähän vaihtelevalla menestyksellä ja sen jälkeen on tokonouto ollut ihan kokonaan tauolla (ei siis mikään tietoinen valinta, mutta ei vaan ole tullut treenattua). Mutta Ulpu oli tässä tauon aikana vain hoksannut sen ihan itsestään :) Ja se nouti ja palautti yhtä hienosti myös metalliesinettä :)

Eilen koirat sitten saivat olla päivän Ilkossa isossa tarhassa ja tänään ne ovat osallistuneet kiitettävästi pihahommiin minun ja Johanneksen seurana. Kävimme myös tontilla koirien kanssa. Joten viikonloppu on ollut koirille vähän aktiivisempi kuin alkuviikko, vaikka vieläkään ei ole niin hurjasti mitään touhuiltu. No, illalla on toko ja siitä juttua tänne vielä myöhemmin.