Perjantaina pakkailimme Johkun pakettiauton täyteen koiria ja tavaraa ja lähdimme ajamaan kohti Säkylää: minä, Suvi ja Sanna sekä koirat Ulpu, Vappu, Sera, Saga ja Rauha. Samaisena iltana (tai siis klo 12-02 yöllä) Nina vielä trimmasi Ulpun ja Sagan (joka on Ulpun tytär), joten lauantaiaamuna olimmekin sitten oikein valmiita kehäesiintymiseen. Tuomarina näyttelyssä oli Arja Koskelo. Ulpu ei Koskeloa aivan täysin vakuuttanut, joten Ulpu sai VAL-EH. Tuomari olisi toivonut Ulpulle paremman eturinnan, tummemmat silmät ja paremmat liikkeet. Mutta moinen EH ei meitä haitannut, sillä pääasia viikonlopussa oli kaikkien vespa-ihmisten näkeminen ja hauskanpito.

Näyttelyn jälkeen Seidi toi meille 3 pentua hoitoon, joten mökkimme koiramäärä kasvoi kahdeksaan... Kauaa emme ehtineet pentujen kanssa touhuta siinä illalla, sillä piti valmistautua pikapikaa Irlanninvesispanielit ry:n 20-vuotisjuhlaillalliseen. Illallisen jälkeen menimme vielä jatkoille kerhon vuokraamaan mökkiin.

Sunnuntaina ehdimmekin sitten ihastella pentuja hieman enemmän ennen kotiinlähtöämme. Suosikkikin löytyi pentujen joukosta.

Tosi kiva reissu! Ensi vuonna pitää muistaa se termari...