Agipäivitykiä myöhässä. Eli siis torstaina oli Ulpun treenit. Ajelin kentälle Ulpun ja Vapun kanssa (Vilma edelleen porukoilla ja viime viikolla se oli porukoiden kanssa Lapissa). Kävin koirien kanssa ensin lämmittelylenkillä ja sen jälkeen Vappu pääsi autoon nukkumaan ja Ulppis treenailemaan.

Ulpun treenit olivat aika huonot. Itse mokailin, kun olin niin väsynyt että ajatus ei oikein pysynyt kasassa. Koira teki hienosti ja meni aina juuri sinne minne zombie emäntä sitä ohjasi. Ulpu tarvitsisi varmaan jo vähän paremman ohjaajan ja minä voisin alkaa treenata jonkun möllikoiran kanssa...

Olin tosi tyytyväinen A-esteen suoritukseen. Se oli keskellä rataa ja Ulpu pysähtyi täydestä vauhdista tosi upeasti molemmille kontakteille.

Ulpun treenien jälkeen Vappukin pääsi harrastamaan agia. Se meni oikein näppärästi pujottelua ja putkea. Ja menipä se jo pientä radanpätkääkin, jossa oli 2 hyppyä ja putki. Ja ennen kuin kukaan lukija ehtii raivostua, niin ei en hypytä vajaa 5kk ikäistä pentua, hyppyjen rimat olivat maassa. Vappu vain harjoittelee "hyppyä" ja kulkee siis siitä esteen siivekkeiden välistä.