Palelimme Ulpun kanssa tänään päivän Ruoveden ryhmiksessä, tai minä palelin, Ulpu ei tainnut palella turkissaan... Rodussa oli ollut tuomarimuutos sairastumisen takia. Tuomarina piti olla Annaliisa Heikkinen, mutta portilla tuomariksi ilmoitettiinkin Kirsti Louhi.

Kehä oli myöhässä aikataulusta ja ehdin siinä sitten jonkun verran seurata muiden rotujen arvostelua. Louhi ei erityisemmin ERIä jaellut... Taisi käydä niin, että n. yksi koira/rotu sen sai :-/ No, Ulpu ja Sirkku saivat sitten tietenkin molemmat EH:n ja Boogie (ihan ansaitusti) ERI:n. Ulpun arvostelu tulee kotisivuille heti kun saan niiden siirron onnistumaan palvelimelle. Boogie vetäisi päivän päätteeksi vielä komeasti RYP4-sijoituksen. Minä ja Ulpu jäimme kannustamaan Pauliinaa ja Boogia ryhmäkisaan. Ja miljoonasta vaatekerrasta ja toppavaatteista huolimatta meinasin syväjäätyä... Onneksi minulla oli häkin suojaksi tarkoitettu viltti mukana ja kietouduin siihen. Lopulta istuin Ulpun kanssa saman viltin alla trimmauspöydällä. Koira kun on melko hyvä lämpöpatteri joten oli pakko ottaa sekin viereen lämmittämään. Eikä Ulpulla ollut mitään sitä vastaan. Ulppishan on varsinainen sylikoira :)

Ryhmäkilpailuiden jälkeen lähdimme viimein, viimeisten joukossa, kotimatkalle ja heti kotiin päästyäni menin saunaan lämmittelemään...