Olimme Sannan kanssa ilmoittautuneet keskiviikon mejä-kokeesen (iltakoe). Minä sain tietää maanantaina että joudunkin olemaan ke illalla vanhempainiltaa pitämässä, mutta Sanna pelasti kokeemme ja lupasi ohjata Vappua.

Kävimme eilen tekemässä koejälkiä Tottijärvellä. Päivä oli ollut jo ennen jälkien tekoon lähtöä aika kamala. Poltin ensin töissä teknisen työn tunnilla käteni. Onneksi sain siihen aika nopean ensiavun, eikä palovamma vaikuta nyt mitenkään hirmuisen pahalta, vaikka aluksi olin varma että se vaatii lääkärikäynnin. Töiden ja kerhon pitämisen jälkeen lähdettiin sitten jälkien vetoon. No, mehän Sannan kanssa vedettiin lopulta kahden sijaan kolme voi-luokan jälkeä kun tehtiin yhdestä silmukka... Silmukan tekemisen jälkeen harhailtiin Vesilahti-Tottijärvi -alueella himppasen verran hukassa (siinä vaiheessa oltiin onneksi jo takaisin autotiellä, mutta lähdettiin tietenkin tuon silmukan tekemisen jälkeen kävelemään reippaina tyttöinä väärään suuntaan). Onneksi yksi paikallinen saunoja opasti meidät takaisin kartalle olinpaikastamme ja onneksi saimme lisää verta ja uuden paikan jäljelle, joten saimme tehtyä uuden jäljen tuon pilalle menneen tilalle.

Tänään Sanna haki Vapun kyytiinsä päivällä ja suuntasi alkuillasta Tottijärvelle. Sain väliaikatietoa töihin siitä että jälki oli mennyt hyvin, joten aika hyvää tulosta osasin odotella. Hetki sitten sain puhelinsoiton Sannalta ja AVO1 sieltä oli tullut. Wuhuu! Hienoa Vappu ja Sanna!!! Koeura tällä saralla siis korkattu ja mahtavalla tuloksella :D

Sera oli saanut AVO2-tuloksen yhdellä hukalla. Eipä lainkaan huono sekään, mutta Sera pystyy paljon parempaankin suoritukseen, joten eiköhän sillekin pian ykkönen tule.