Olin Vapun kanssa viime to agilityssa ja olimmekin ainoa koirakko paikalla, joten saimme yksityisopetusta. Keskityimmekin sen treenikerran ajan niihin esteisiin, joiden opetus on vielä kesken.

A:ta otimme länkien kanssa ja tämä osoittautui hyvin toimivaksi ratkaisuksi. Nyt Vappu suorittaa A:n taas iloisesti, varmasti ja ottaa kontaktit kunnolla. Rengasta treenasimme myös ja harjoittelimme sitä niin että Vappu oppisi itse hakemaan renkaan ja irtoamaan sille itsenäisesti. Keinua treenasimme nyt vasta toisen kerran, mutta se meni loistavasti. Lopuksi menimme sitä jo ihan vapaasti (eli koira vapaana ja keinua ei jarrutettu). Vappu ei tuntunut olevan moksiskaan keinusta. Ja siinä näki aika hyvin sen, että Vappu luottaa minun ohjeisiini ihan hirmuisen paljon. Se nimittäin pysähtyy keinulla vasta kun sanon odota... Keppejä harjoittelimme verkoilla ja treenasimme niitäkin niin että Vapun piti itse irrota kepeille ja hakea ne itsenäisesti. Ohjasin koiraa molemmin puolin.

Loistava treenikerta!

Ulpu pääsi välillä hieman höntsäilemään radalle. Se sai mennä vähän putkia ja nauttia siitä että ylipäätään pääsi mukaan :)