Olimme Vilman kanssa eilen ekaa kertaa treeneissä. Vilma kun pääsi vanhusten, vammaisten ja vauvojen agility-ryhmään. Matami oli aivan onnessaan! Se painoi täyttä vauhtia radalla ja haukahteli mennessään :) Vuh! Vilmasta olisi tullut tosi hyvä agilitykoira jos paikat vain olisivat kunnossa. Mutta nyt me siis vain harrastellaan mielenvirkistykseksi. Meidän radassa oli 4 hyppyä (35 cm), putki ja kepit ja niitä sitten mentiin jos jonkinlaisessa järjestyksessä. Ja pussikin kentällä oli vähän reunemmalla ja sitäkin Vilma pääsi koittamaan pitkästä aikaa. Kaikki esteet menivät kuin emme olisi koskaan mitään taukoa pitäneetkään... Tuli ihan kiva jumppatuokio Pampulalle.

Ennen agia kävimme Suvin ja koirien kanssa lenkillä. Tuli samalla hyvä lämmittelylenkki Vimmulle. Tyttöjen jälleennäkeminen oli riemuista. Eivät nimittäin olleet nähneet ikuisuuksiin.

Treenasin kentällä myös Ulpun kanssa vähän tokoa, mutta se on edelleen yhtä hermostunutta (miksipä se nyt olisi siitä yhtäkkiä muuttunut). Huoh. Sovimme Suvin kanssa, että kesäkuussa aloitamme taas tehotreenit. Jospa me saisimme ongelmat korjattua kun alamme taas treenailla yhdessä...