Multa on jäänyt näköjään taas päivittämättä blogia, kun on ollut niin hirmuinen kiire töiden, hevostouhujen yms. kanssa...

No, Ulpun kinnernivel päätettiin huuhdella. Antibiotit ovat kyllä auttaneet tulehdukseen, mutta täydellinen paraneminen pelkästään antibiottien avulla olisi ollut aika hidasta. Ja kun kyseessä on vasta 5-vuotias koira niin jalan pitäisi vielä kestää pitkään. Nivel siis huuhdeltiin tähystysleikkauksessa puhtaaksi bakteereista ke 18.5. Paraneminen on sen jälkeen ollut ihan silminnähtävää. Ulpu on iloinen ja riehakas (vähän liiankin riehakas kun sen pitäisi kuitenkin olla levossa vielä ainakin tikkien poistoon asti) eikä onnu jalkaa. Eli toivotaan että jalkaepisodille voidaan nyt tältä osin laittaa piste.

Täytyy vaan taas todeta että onneksi Ulpulla on vakuutus... Rouvan tämäntalviset jalkavaivat olisivat muuten vieneet omistajan perikatoon. Kuinka yhdelle koiralle voikin sattua noin paljon kaikkea...? Sillä ei ole mitään perinnöllistä vikaa, mutta tuntuu että me juostaan Ulpukan kanssa kohtalaisen useasta eläinlääkärissä kun se aina teloo itseään epäonnisesti. Vesipaneelin kanssa ei ainakaan käy elämä tylsäksi (kalliiksi vain)!