Tänään olivat taas vuorossa sunnuntain tokotreenit. Ensin vedimme Suvin kanssa oman ryhmämme ja sitten otin Ulpun autosta ja treenailemaan kisaavien ryhmään. Ja oli kyllä harvinaisen tehokas ilta. Tosin tuli treenattuakin 2 tuntia :) Kiitos vain Jaanalle kun jaksoi meitä treenauttaa niin pitkään.

Aloitimme treenit seuraamisella. Ulppis seurasi ihan nätisti. Vaihdoin sen kanssa hihnan pelkästään toiseen käteen ja se tuntui ainakin näin alkuu olevan ihan hyvä vaihdos. Paikallaan kääntymisiin olisi tarvittu vähän lisää tarkkuutta, mutta en ole niitä pitkään aikaan treenaillutkaan. Eli siis kääntymiset nyt kotona treenin alle. Muuten seuraaminen siis ok.

Paikallamakuu häirittynä ei sujunutkaan niin hienosti, mutta se on ollut a
ina Ulpulle se kaikkein vaikein juttu. Eli Ulpun aikaisempiin vaikeuksiin nähden ihan hyvä.

Tokohyppy on Ulpun kanssa ollut aina hyvä ja niin oli nytkin. Nyt sain sen pysymään aivan hievahtamtta paikoillaan kun palasin sen luo, kun annoin sille palatessani paikka-käskyn (eli siis ylimääräisen käskyn). Tästä täytyy tietenkin päästä eroon, mutta tällä saan sen Ulpun paikallaan steppaamisen pois. Viimeisellä hyppykerralla Ulpu jostain syystä otti pulttia ja lähti kävelemään minua kohti. Tätä se ei ole tehnyt koskaan aikaisemmin. Täytyy treenata hyppyä joku päivä viikolla ja katsoa että oliko tämä vain joku hetkellinen paineistumisen aiheuttama juttu, vai saimmeko sille ongelman aikaiseksi...

Ruututreeni meni hyvin. Ulpun mielestä on niiiin ihanaa kun saa juosta ruutuun lelun luo :) Ja noutotreenikin meni hyvin, vaikka sitä ei oltu harjoiteltu miesmuistiin. Tätäkin pitäisi treenata lisää, että siihen tulee varmuutta.

Lopuksi otimme vauhtiluoksetulot ja siihen olikin hyvä päättää treenit :)