Eilen oli tosiaan tokokurssin viimeinen kerta ennen kesätaukoa. Otimme eilen taas kerran seuraamista. Aluksi Ulpu vähän haahuili, mutta pienen virittelyn (pallon kanssa) ja muistutuksen jälkeen seuraaminen parani hurjasti.

Aloimme harjoitella peruuttamista Ulpun kanssa. Sehän tulee tokoliikkeenä vasta VOI-luokassa seuraamisen yhteydessä, mutta parempi aloittaa kaiken tuollaisen treenaaminen jo ajoissa. Ulpu piti peruuttelusta. Eli nyt sitä kotona treeniin.

Viimeisenä asiana otimme tokohyppyä. Se on selkeästi Ulpun mieliliike tokoliikkeistä ;) Ulppis irtoaa jo tosi hienosti ja hyppää esteen yli. Nyt täytyisi alkaa harjoitella esteen taakse seisomaan jäämistä. Mutta kun se liikkeestä seisominen on vielä vähän vaiheessa...

Tänään treenailin vähän kotona. Otin Johanneksen avustuksella liikkeestä seisomista. Menivät ihan ok. Mutta paljon on siinä vielä treenattavaa ennen kuin se on kisaliike... Ulpu ei jostain syystä tajua, että sen pitää jäädä seisomaan. Yleensä se hoksaa kaikki jutut ihan parilla toistolla, mutta tämän seisomisen kanssa vähän nyt takkuaa. Se tarjoaa vain koko ajan istumista tai maahanmenoa tai steppaa paikoillaan pientä liikettä. No, hiljaa hyvä tulee (kai...).

Otin kotona myös seuraamista. Ja nyt se meni upeasti! Mikä vauhti ja into koiralla olikaan päällä. Käännöksetkin sujuivat hienosti.