Voitto sai maanantaina 18.4. ekat rokotukset. Voitto oli eläinlääkärissäkin oma iloinen ja ennakkoluuloton itsensä. Se ei edes huomannut rokotusta ja oli vain mielissään kun sai huomiota niin monelta ihmiseltä.

Ulpun takajalka kuvattiin. Ontuminen on pahentunut. Se oli välillä jo parempi, mutta nyt on menty takapakkia. Eläinlääkäri ei oikein osannut sanoa kuvista mitään. Lähetin kuvat Espoon eläinsairaalaan Jan Räihälle konsultaatioon, mutta hänkään ei osannut antaa kuvien perusteella minkäänlaista diagnoosia. Ja kuvat on lähetetty oman eläinlääkärimme toimesta myös yliopistolle, mutta siellä kuvia ensin katsonut eläinlääkäri ei osannut sanoa kuvien perusteella mikä Ulpulla on. Kuvat menevät ensi viikolla yliopistolla jollekin toiselle eläinlääkärille vielä katsottavaksi. Ja itse yritän saada ensi viikolle ajan Veteriin Terhoselle, joka leikkasi Ulpun etujalan marraskuussa.

Ulpu on alkanut ontumaan myös leikattua etujalkaansa :( Eli siihen on siis tullut nivelrikkoa. Eläinlääkäri varoittelikin meitä tästä asiasta loppusyksystä. Murtuman jälkeen nivelrikon mahdollisuus on kuulemma erittäin suuri, erityisesti kun murtuma oli nivelessä.

Eli aika surkealta näyttää tuon koiran kohdalta tällä hetkellä. Sillä on yksi terve etujalka ja yksi terve takajalka... :(