Kävimme Ulpun kanssa sunnuntaina Hämeen Spanielikerhon taippareissa Ruovedellä. Meitä olikin sattunut samoihin taippareihin 5 vespaa. Ja aika hauska yhteensattuma oli, että arvonnassa nämä kaikki vespat tulivat samaan ryhmään :) Se yksi cockerspanielin omistaja katseli ryhmäämme liittyessään ympärilleen vähän orvon näköisenä. Mutta iloisenahan me hänet otimme joukkoomme, ei tässä mitään roturasisteja olla :) Ja päivästä tulikin tällä porukalla tosi mukava.

Ulpu suoritti taipparit läpi tyylillä. Sai olla omasta koirastaan ylpeä. Ainoa tyylirikko koko päivän aikana oli se, että Ulpu tipautti vesinoudossa sorsan (minulla oli lintu mukana vesinoutoa varten) rannalle ja tuli linnun tiputettuaan istumaan tyytyväisen näköisenä sivulleni... Taisi mennä pikkuneidillä tuo noudon palautus vähän sekaisin pikkuaivoissaan... :) Ulpun taippariarvostelu on luettavissa kotisivuillamme. Arvosteluun on linkki Ulpun omalta sivulta tuloksista. Ja kotisivuillemme löytyy linkki tuosta blogin oikeasta yläreunasta.

Päivän viidestä vespasta neljä tyttöä läpäisivät tänään taipumuskokeen (Bogdogs Stella "Ella", Bogdogs De Kroon "Sirkku", Whistle Stop's Bon Bon "Ulpu" & Wilma At Bogdogs "Wilma"). Rolle (Bogdogs Grolsch) joutuu valitettavasti uusimaan taipumuskokeen vielä joskus tulevaisuudessa, mutta eiköhän se seuraavalla kerralla mene jo hienosti.