Olimme koko viikonlopun Paraisilla näyttelemässä :) Ensin oli lauantaina irlanninvesispanieleiden Club Show ja heti perään sunnuntaina Paraisten kaikkien rotujen näyttely.

Clubbari meni paremmin kuin olisin ikinä osannut odottaa! Ulpu oli ainoa ERI:n saanut juniori ja näin ollen myös ROP-juniori. Se sai vuodeksi kiertopalkinnon mukaansa kotiin ja kasapäin palkintoja. Ja minä olin onnellinen koiran kauniista käytöksestä näyttelykehässä (tosin ainahan se käyttäytyy hyvin, mutta olisi voinut olla pelottava paikka tuollaiselle junnulle olla yhtäkkiä keskellä isoa koiranäyttelyä) sekä Ulpun saamasta hyvästä arvostelusta.

Clubbarin jälkeen suunnistimme porukalla leirintäalueelle. Yövyimme vespa-porukalla mökeissä ja nautimme illalla sekä hyvästä seurasta että hyvästä ruuasta. Oli tosi kiva tutustua paremmin ihmisiin, jotka on tähän mennessä tuntenut vain netin välityksellä :)

Sunnuntaina koitti sitten se KR-näyttely (samassa paikassa kuin eilisen päivän clubbarimmekin, kehä vain oli eri). Ulpu sai todella hyvän arvostelun, mutta laatupalkinnoksi tuli EH. Tuomari sanoi vielä nauhan ja arvostelun saadessani, että "hänellä ei ole mitään huonoa sanottavaa tästä koirasta. Se on junioriluokan koira, joka näyttää vielä juniorilta."

Ja nyt vain katse kohti uusia näyttelyitä. Sen verran kivaa oli sekä koiralla että omistajalla :)