Päivittäminen vähän laahaa perässä, kun olen kärsinyt koko viikon niin pahasta migreenistä ettei ole tehnyt mieli istua koneella. Nyt pääsee taas päivittelemään meidän touhuiluja :)

Tiistaina oli siis agilitytreenit. Treenasimme kahta rataa, joissa oli aika paljon esteen takakiertoja ja valsseja. Pienen alkutakkuilun jälkeen alkoi sujua ihan hyvin. Koira alkaa jo olla paljon paremmalla tasolla kuin ohjaaja... Eli jos itse ei sähläisi ohjauksia, niin radat menisivät oikein hienosti ;)

Radan sivussa olivat kepit ja keinu, joita sai treenata itse. Ulpu osaa kepit jo ihan kivasti. Sisäänmenossa autan vielä, että menee varmasti oikeasta välistä. Ja ihan vähän ohjaan siinä kepeillä, mutta ohjaus on jo ihan nimimissään. Tiistaina treenasin ekan kerran myös vasemmalta puolelta ja sekin meni ihan ok.

Keinu oli pikkuisen pelottava juttu, mutta sekin meni ihan ok. Ulpun kun saa tekemään melkein mitä vaan kun vähän innostaa. Sillä on niin kova miellyttämisen halu, että se voittaa pelotkin. Eli kun mamma käskee, niin Ulpu kyllä yrittää parhaansa.

Ja tähän lopuksi on vielä sanottava, että minun piti ottaa Vilmakin mukaan treeneihin -siis piti. Meillä kotona oli samana päivänä jäätynyt likavesisammion putki ja Johannes joutui tyhjentämään osan likavedestä käsipelillä ulos, jotta tilanne (ja haju) saatiin vähän helpottamaan. No Vilmahan sitten oli tietenkin löytänyt paikan mihin lietteitä kaadettiin ja käynyt siellä vähän kävelemässä ja aterioimassa... Kahden pesunkin jälkeen se haisi vielä melkoisen kuvottavalle. Mutta tästä johtuen Vilma siis jäi kotiin kuivattelemaan turkkiaan.