Kävin tänään ottamassa vähän kimppatokoa TAKUjen kentällä. Tai siis ennemminkin osallistuimme "kimppa-paikallamakuuseen". Mutta se ei taas onnistu, ei onnistu,... Miksi tämä on taas niin vaikeata? Ulpua ahdisti se rivistössä oleminen ihan kympillä ja se hiippaili koko ajan mun perään, vaikka en poistunut pitkälle. Jos olisin ollut fiksu, olisin tietty lopettanut harjoituksen heti kun huomasin, että koira ei pysy. Mutta en siis ollut fiksu, vaan piti kokeilla vielä kerran, ja vielä kerran,... Sain mä onneksi palkattua sen muutamasta onnistuneesta lyhyestä paikallaolosta, mutta ehti se Ulppis lähteä paikoiltaankin monta kertaa. No, soitin sitten treenien jälkeen Aaltosen Marialle ja kysyin että jos Maria pystyisi auttamaan meitä tämän ongelman kanssa. Toivottavasti Mariasta tulee pelastava enkeli ja häneltä löytyy joku hyvä treenineuvo tähän Ulpun paikallaolo-ahdistukseen.

Muuten tokoilut menivät hyvin. Seuraaminen oli ihan superhuippuhyvää!!! Ja jättävät liikeet samoin :) Luoksetulossa perusasento oli vino molemmilla kerroilla, mutta en lähtenyt sitä hinkkaamaan. Ja tokohypyt sujuivat hyvin, mutta Ulpu meinasi alkaa niissä jo aavistaa istu-käskyn. Eli nyt täytyy alkaa vapauttaa koira seisomisesta.

Vappu pääsi ulos autosta katselemaan muiden treenejä. Vapun riemuksi kentällä oli samaan aikaan toinenkin pentu (5 kk ikäinen länsigöötanmaanpystykorva Jekku). Kävelimme pentujen kanssa vähän matkan päähän tyhjälle tontille missä vaavit pääsivät leikkimään keskenään. Pentujen leikit sopivat hyvin yhteen :)