Koirat ja Johannes olivat Parkanossa sorsastuksen aloituksessa (minä olin töissä). Koiria oli miesporukalla kaiken kaikkiaan mukana kolme, sillä meidän tyttöjen lisäksi mukana oli myös Laku-labbis.
Ulpu sai ensimmäisen kunnon noutonsa, tavin. Kyllähän Ulpu oli viime vuonnakin kerran mukana vähän katselemassa touhua ja sai se silloinkin hakea yhden helpon noudon, mutta tämä oli jo astetta vaikeampi. Nyt täytyisi alkaa treenailla Ulpun kanssa oikein kunnolla kotona pellolla ja rantakaislikossa. Ja kyllähän se tietenkin saa tuota käytännön treeniäkin, kun syksyn aikaan tulee näitä metsästysviikonloppuja jonkun verran.

Vilma ei ollut pelannut oikein kunnolla. Mikähän sitä oikein vaivaa? Vilma taitaa tosiaan siirtyä pikkuhiljaa eläkkeelle, vaikka ikää onkin vielä vasta se 5 vuotta. Se oli tehnyt yhden ainoan kunnon noudon, kun se jäljitti ja haki Oskulle haavakkosorsan. Ja vähän se oli perannut kaislikkoa. Suurimman osan ajasta se oli kuitenkin vain pyörinyt Johanneksen jaloissa.

Mutta tästä se syksy nyt siis taas alkaa. Nyt nuo tytöt makailevat kotona pedillään oikein tyytyväisen näköisinä ja väsyneinä (mahat täynnä ruokaa). Isäntä makaa omassa sängyssään ainakin yhtä väsyneenä...

BTW: Meiltä jäi Ulpun kanssa tokokurssi tältä viikolta väliin sorsastuskauden avauksen takia.