En olekaan vähään aikaan tänne kirjoitellut... Ehdin tuossa välissä täyttää vuosiakin :) Täydet 30 tuli täyteen 07.07.07! Kiitos vielä tätä kautta kaikille jotka olivat mukana juhlistamassa. Oli tosi kiva ilta.

Ulpun virallisten kuvien tulokset tulivat. Lonkat ovat A/B ja kyynärpäät 1/0. Vähän minua harmittaa tuo ykkönen, mutta elämä on.

Huomenna lähden Ulppiksen kanssa Vaskivedelle (Virroille) metsästyskoulutukseen. Siellä on Springerspanieleiden järjestämä viikonloppukurssi aloittelijoille. Ja aloittelijoitahan me ollaan näissä spanielitouhuissa. Eli kivaa on varmasti tiedossa. Paitsi että siellä on kuulemma ihan hirveästi hyttysiä!!! Yäks :-P Vilma jää Johanneksen kanssa kotiin. Tylsää jättää se tänne, mutta tylsää sen olisi ollut hyttysten syötävänä siellä kurssillakin, kun eipä sillä sielä noutajana spanieleiden kurssilla varmaan oikein mitään voisi tehdä. Ja Vilma kun niin "rakastaa" isoja koiratapahtumia. Se on mieluummin omissa oloissaan, kun tekee tuttavuutta outojen koirien kanssa.

Niin ja en muuten vieläkään pääse päivittämään kotisivuja... Nyt olen jo löytänyt ne salasanat, mutta kone ei jostain syytä yhdistä siirto-ohjelmaa meidän kotisivujen ylläpitäjään. Blääh! Vitsit tämä netti on aina välillä niin ihanan ihmeellinen.