Kuten otsikkokin siis jo kertoo, oli Ulpukka tänään mätsärissä. Match Show oli Teivon raviradan toto-hallissa ja väkeä oli ihan hurjan paljon. Erityisesti pentujen omistajat olivat kunnostautuneet, joten päivä venyi, ja venyi, ja venyi,... Viisi tuntia siellä kaiken kaikkiaan meni (matkojen kanssa siis reilusti yli 6 tuntia, melkein seitsemän, ja tämä on jo aika hyvin tuhlattu aika mätsäriin!).

Ulpua ahtaassa hallissa oleminen ei oikein ihastuttanut, mutta se käyttäytyi oikein mallikelpoisesti koko päivän. Tosin heti ensimmäisenä se teki täyden stopin ovella. Minä en nimittäin ollut sen kanssa, vaan Anne (veljeni avovaimo joka on myös Anne nimeltään, oli käynyt Ulpun kanssa pissareissulla)... Mutta kun oma mamma otti hihnan toisen pään, niin sitten neiti uskalsi tulla ihan kohtalaisen reippaasti jo sisällekin. Ilmottautumisjonossa Ulpua ujostutti ja piti katsella vähän kauhistuneena ympärillä olevaa mekkalaa ja ihmis/koiramäärää, mutta pian se alkoi rentoutua.

Ulpu sai kehässä oikein hyvät arvostelut ja saimme punaisen nauhan :) Tuomari piti sen turkista ja liikkeistä. Kulmaukset ovat hyvät sekä edessä että takana. Ja hyvä eturinta ja rakenne muutenkin. Oli ihan kiva saada mätsärissä oikein arvostelukin. Loppukilpailussa pääsimme viimeiseen ryhmään, mutta sitten putosimme. Eli palkintoa ei tullut kotiin tuotavaksi. Mutta ihan hyvä oli jo tuo viimeiseen ryhmään pääseminenkin. Mätsärissä oli nimittäin 130 pentua!

Päivä oli tosi hyvä kokemus Ulpukalle. Hallinäyttelyissä tulee kuitenkin tulevaisuudessa  käytyä, joten hallissa olemiseen oli hyvä saada vähän kosketusta näin etukäteen. Ja ihan hienosti pikkuneiti päivästä selviytyi :) Eli näyttelykehät, here we come ;)

edit: nyt illalla on uni maittanut Ulpulle... Se ei ole vielä koskaan ollut noin väsynyt. Näyttelypäivä siis imi mehut meidän sähikäisestä oikein kunnolla.