Vilma on oireillut taas tässä viime aikoina. En oikein tiedä mikä paikka sillä on kipeänä, kun jotenkin tuntuu, että se jäykistelee vähän joka puolelta. Mutta onhan se tietty mahdollista, että se on kipeä useammastakin kohtaa. Selkä sillä taitaa ainakin olla jäykkä, mutta etupääkin vaikuttaa kipeältä, vaikka se on kuvattu ihan terveeksi. Ulpu on muutaman kerran törmännyt Vilmaan niin, että Vilmalta on päässyt oikein kunnon huuto :( Ja lenkeillä Vilma ei ole erityisen energisen oloinen. Sitä saa välillä vetää perässä, siis ihan oikeasti kiskoa... Ja se ei ole Vilmalle mitenkään ominaista käytöstä.

Eilen meillä oli agitreenit. Lähdin treeneihin vähän riskillä, kun Vilma on ollut kipeän oloinen. Lämmittelin sen kuitenkin kunnolla ja hieroin (silittelin) sitä treeneissä odotteluajalla, että lihakset pysyisivät lämpiminä. Ja Vilma hyppi vain medi-esteitä. Mutta tänään se on ollut vaan entistä jäykempi. Idiootti minä!!! Miksi piti viedä koira treeneihin. Mutta kun meillä on ollut niin hirmuisen pitkä treenitauko agista, ja Vilma kyllä nautti siellä olosta täysin siemauksin. Intoa oli vaikka muille jakaa. No joo, selityksiä selityksiä. Olisi pitänyt tietää paremmin. Meillä on eläinlääkäriaika Vilmalle ensi tiistaina. Jospa sen oloa saisi taas vähän helpotettua. Saa nähdä joudunko minä siirtämään 4-vuotiaan koiran pian jo ihan eläkkeelle...?

Ulpu oli mukana agissa. Sekin sai vähän treenata. Mentiin putkea ja keppejä. Ja hyppyä (10cm korkea, eli opeteltiin lähinnä vain esteen siivekkeiden välistä kulkemista). Niin ja pöydälle Ulpu hyppäsi vahingossa kun Vilma oli siinä hierottavana. Se on niin pirun kateellinen kaikesta mitä Vilman kanssa tehdään, että piti yrittää tunkea väliin.

Koirat (tai lähinnä Ulpu) saivat uuden kaverin keskiviikkona. Saimme lenkkeilykavereiksi Hetan ja tollerineiti-Duurin. Duuri on Ulpun kanssa saman ikäinen ja koiratytöt leikkivät lenkillä melkoisen vauhdikkaasti yhdessä:) Sovimmekin Hetan kanssa, että rupeamme käymään joka viikko keskiviikkoisin yhdessä lenkillä. Tekee ihan hyvää koirille päästä välillä keskenään juoksemaan