Oltiin taas eilen tokossa (huomasin muuten, että viime viikon treeneistä on jäänyt kirjoittelematta tänne blogiin). Ei voi oikeasti muuta sanoa, kuin että mulla on aika mahtava tokokoiran alku! Kun vaan emätään ei aina välillä vaivaisi lorvi-katarri, niin tulisi treenailtua vähän useammin kotonakin.

Meinasin jo että ei mennä treeneihin eilen. Kun Ulpu-raasulta on kynsi revennyt etujalasta :( Se menee torstaina sen takia eläinlääkäriin. Jalka ei kuitenkaan tunnu vaivaavan Ulpukkaa, joten lähdin sitten treeneihin pienen harkinta-ajan jälkeen.

Päästiin eilen treeneihin vähän myöhässä, joten muut olivat ehtineet jo ottaa paikalla makaamisen ryhmäliikkeenä. Minä treenasin sitä sitten pari kertaa itsekseni, kun muut menivät muita liikkeitä. Se sujui yllättävän hyvin. Tuo koira on vaan niin fiksu, että oppii uudet asiat ihan parista kerrasta (toki niiden kisakuntoon treenaamiseen menee sitten vähän enemmän aikaa). Seuraamista harjoiteltiin tietenkin taas. Se sujuu mun mielestä jo tosi hyvin. Ja lopuksi otimme liikkeestä seisomista. Kokeilin sitä nyt narun kanssa (samalla tavalla kuin Vilman kanssa siellä tokopäivässä).

Treenien jälkeen kävin näyttämässä Ulpua keskustassa irlantilaiselle Jimmy Hoganille (kennel Misty Waters). Jimmy piti Ulpusta oikein kovasti. Kehui, että Ulpu on oikein potentiaalinen nuori neiti :) Omasta koirasta on tietenkin aina kiva kuulla kehuja, joten mikäs siinä kuunnellessa. Jimmy esitteli minulle omien koiriensa kuvia ja sukutauluja ja kertoi juttuja irlanninvesispanieleista. Meillä oli oikein mukavaa.