Tänään oli siis meidän tokokurssin vuoro. Me ollaan Ulpun kanssa kovasti tykätty kurssista. On harvinaisen tehokasta ajankäyttöä :) Nyt otettiin maahanmenoa, sivulletuloa, seuraamista ja liikkeestä pysähtymistä (=seisomista).

Ulpulla alkaa sujua sivulletulo ja seuraaminen jo ihan mallikkaasti. Ja maahanmenossa kehittämäni virheenkin olen saanut viikon aikana hiottua pois. Hyvä minä (kerrankin voi olla tyytyväinen myös omaan itseensä). Seuraamisen katsekontaktiin tehtiin tosi hyvä harjoitus tunnilla. Täytyy muistaa tehdä sitä kotonakin. Liikkeestä pysähtymistä aloin jo vähän treenata Ulpun kanssa ennen joulua, mutta sitten sen treenaaminen jostain syystä jäi. Ja nyt koira oli sen tietenkin jo unohtanut. Mutta eiköhän liike pian muistu mieleen.

Treenien jälkeen lähdettiin koirien kanssa taas Santalahteen (eli siis minä, Suvi, Vilma, Ulpu, Rauha ja Siiri, tästä on tullut joka treenikerran jälkeinen tapa). Käytiin koirapuistossakin, mutta se ei todellakaan ole minun/meidän paikkamme... Ärsyttää kun ihmiset eivät yhtään katso mitä heidän koiransa tekevät, tai vaikka katsoisivatkin niin eivät ainakaan vaivaudu komentamaan niitä. Joten lähdimme koirapuistosta pois ja teimme keskenämme pienen lenkin ja koirat saivat juosta ja leikkiä vapaana. Vilmakin oikein intoutui riehumaan :)