Päivityksen laahaavat hieman jäljessä syysloman (ja laiskuuden) takia. Eli nyt siis katsaus reilun viikon takaisiin treeneihin:

Vapun treenit menivät ihan penkin alle... Taisi olla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun treenaan tuon koiran kanssa niin että sillä on juoksu. Se oli ihan perässä vedettävä tapaus. Tuntui että sen jalat olivat liisterissä ja pää jossain kuplassa. Tahti muuttui onneksi hieman paremmaksi kun ymmärsin vaihtaa lelupalkan nameihin. Ja hoksasin omassa ohjauksessanikin hieman korjattavaa ja hienosäädön jälkeen sain pari ihan  siedettävää radanpätkää tuon juoksuaikaisen neidin kanssa.

Mietin siinä sitten kyseisissä treeneissä namipalkkaa käyttäessäni että pitäisiköhän Vapun kanssa vaihtaa muutenkin agilityssa palkkaus namipalkkaan... Sitä voisi kokeilla talvitreeneissä. Vappu kyllä normaalisti innostuu pallosta, mutta namipalkkaus voisi sopia tälle koiralle lelua paremmin. Vappendaalos irtoaa normaalisti aika kauas ja tekee huuuurjan pitkiä ja leveitä käännöksiä yms. Namipalkalla saisin "vedettyä" sitä lähemmäs itseäni. Pallon heittämisellä kun on päinvastainen vaikutus. Eli pitää varmaan kokeilla asiaa.