Vietimme juhannuksen Hannan ja Karin mökillä. Oli oikein rentouttavaa. Koirista meillä oli mukana vain Ulpu, kun Vilma on edelleen Annella ja Oskulla lainassa :) Ja Vilma taitaa kyllä nauttia täysin siemauksin saamastaan huomiosta... :)

Mökkijuhannus oli Ulpulle ihan paratiisi. Mökki kun oli järven rannassa! Ulppis-Pulppis sai juosta järvessä ja uida oikein sydämensä kyllyydestä. Ja se oppikin monta hyödyllistä asiaa. Sain sen nimittäin juhannuksen aikana tajuamaan, että dami pitää tuoda vedestä käteen asti. Tähän asti se on tiputtanut noutoesineen heti kun jalat ovat osuneet pohjaan. Olin tosi tyytyväinen tähän juhannuksena tapahtuneeseen edistysaskeleeseen. Ulpu oppi myös hyppäämään laiturilta veteen ja sukeltamaan :) Ja se etsi dameja hienosti kaislikosta. Sen nenä toimii tosi hyvin, paljon paremmin kuin Vilmalla (tämän olen todennut jo monta kertaa). Mutta huomasin myös yhden treeniä/korjaamista vaativan asian. Ulpu on nimittäin jo oppinut sen, kuinka pitkälle minä pystyn heittämään damia... Miehet kun heittivät muutaman kerran ja tietenkin paljon pidemmälle, niin Ulpu jäi kuitenkin etsimään damia siitä kohdasta mihin minun heittoni olisi yltänyt. En meinannut saada sitä millään etenemään tarpeeksi kauas damia etsimään. Eli nyt tarvitaan paljon pidempiä heittoja Ulpun treeneihin.

Niin ja kävin myös vähän järvellä soutelemassa Ulpun kanssa. Se kun on ollut kanootissa vain kerran viime syksynä, niin ajattelin että veneilykin olisi ihan hyvää treeniä syksyn metsästyskautta varten. Vähän Ulpukkaa aluksi jännitti keinuva soutuvene, mutta rannasta päästyämme se alkoi jo heti rentoutua ja alkoi ihailla järvimaisemia :)