Kävimme tänään tekemässä koirien kanssa hakua variksilla. Voitto pääsi töihin ensin. Se haki pari ekaa tosi hyvin, kolmannen jo vähän turhan juoksentelun kautta ja neljännen kanssa se sai tehdä hetken aikaa töitä ja meinasi tulla muutaman kerran tyhjänä takaisin. Ei siis mikään loistava suoritus, mutta eipä Voiton kanssa ole kovin montaa kertaa sen elämän aikana hakua harjoiteltukaan. No, Voitto pääsi hetkeksi aikaa autoon miettimään ja otimme Vapun treeniin.

Vappu oli aivan loistava! Se hakee nopealla vauhdilla, risteilee hyvin alueella ja siirtyy aina uudelle reitille kun yksi on tarkastettu, eikä tule koskaan tyhjänä takaisin. Mahtava koira! Vappu tyhjensikin hakuruudun pikavauhtia.

Vapun jälkeen otimme Voiton uudestaan treeniin. Tällä kertaa se toimi hyvin. Varikset olivat eri paikoissa kuin ensimmäisellä kerralla, joten se ei voinut hakea niitä muistin perusteella. Vaakut tulivat ruudusta nopeasti ja kertaakaan Voitto ei tullut tyhjänä takaisin. Eli pieni mietintätauko autossa teki sille hyvää :)