Tämä blogin päivittäminen on jäänyt viime aikoina hieman vähemmälle, kuten myös koirien kanssa touhuaminen (alkaa olla huono omatunto koirien takia). Loppukevät on vain niin järkyttävän kiireistä tässä minun ammatissani, joten työpäivät ovat venyneet pitkiksi, jopa 13-tuntisiksi. Ja siihen päälle vielä raksahommat, joita on yritetty tehdä kamalalla tahdilla. Tuota "tappotahtia" olemme pitäneet päällä sen takia, että saisimme vuokratut rakennustelineet mahdollisimman nopeasti pois talon ympäriltä. Eli ulkona korkealla tehtävistä hommista on nyt pyritty tekemään mahdollisimman paljon. Mutta nyt alkavat työt olla siinä vaiheessa, että telineet lähtevät alkuviikosta.

Koirat saavat onneksi siinä toimintaa, kun ovat tontilla mukana. Tänääkin olivat meidän kanssamme hommissa 6 tuntia. Ja tytöt touhuavat raksalla koko ajan, joten eiköhän tuo nyt yhden lenkin aina korvaa, kun ovat koko päivän työmaalla mukana... Ja vähän olen aina yrittänyt tokoilla kotona, edes aina jotain.

Vilma sai nyt viimeisen carthrophen-piikin ja on piristynyt ihan huimasti! Ensi viikolla uskallan lähteä sen kanssa vammais-agilityyn jumppailemaan (olemme siis Vilman kanssa vanhusten ja vammaisten ryhmässä, jossa ei oteta raskaita kontaktiesteitä ja hypyt ovat 20 cm korkeat).

Ulppiksen kanssa on viikon päästä eka mejäkoe. Saa nähdä kuinka meidän käy, kun treenikertoja ei ollut viime kesällä montaa ja tänä keväänä ei olla päästy treenaamaan kertaakaan. Olisin kyllä treenannut nyt keväällä, mutta verta ei saa mistään... :/

Onneksi alkaa pian kesäloma... Lomalla otan takaisin tätä huonoa treenausta ja pidänkin oikein tehotreenikesän. Kun kovasti haluaisin osallistua Ulpun kanssa syksyllä spanieleiden metsästyskokeisiin... Ja jos tuo ensimmäinen mejäkoe menee hyvin, niin lisää mejäkokeitakin täytyy tietenkin merkitä kalenteriin. Ja juhannuksen tienoilla tulee se pentukin :)