Sain Koirat-lehdestä marraskuussa yhteydenoton, missä minua pyydettiin haastatteluun labradorinnoutajista kertovaa juttua varten. Mietin hetken aikaa ja ilmoitin, että tulen jos voin pyytää jonkun ystävänikin mukaan (en halunnut että lehdessä on vain minun juttujani ja mielipiteitäni). Tämä sopi toimittajalle oikein hyvin ja pyysinkin mukaani Anna Chronsin koirineen. Annalla on ruskea näy-linjan narttu, joten saimme juttuun samalla mukaan kaikki kolme väriä ja kaksi linjaa :D

Koirat käyttäytyivät studiolla oikein hienosti (varsinkin ottaen huomioon sen mitä maalaisjuntteja nuo meikäläisen koirat ovat). Ja taas tuli todistettua se, kuinka selväpäinen tapaus tuo Voitto on. Ansalla  nimittäin alkoi juoksu kesken kuvauksien, eikä Voitto välittänyt vieressä olevasta juoksunartusta mitään. Mamman kanssa touhuaminen oli paljon mukavampaa kuin naisten miettiminen :)

Lehtijutusta ei makseta mitään palkkiota, mutta saamme lehtijutun ilmestymisen jälkeen itsellemme käyttöön kaikki studiolla otetut kuvat. Kuvia on 350 ja ovat tietenkin ammattivalokuvaajan ottamia, joten itse pidän sitä ihan kivana palkkiona :) Laitan kuvia esille, kunhan saan ne itselleni kevään aikana.