Treenasin eilen illalla koirien kanssa Ilkossa tokoa, kun Johannes korjasi autoa (autosta ei muuten löytynyt mitään vikaa ja nyt se toimii taas ihan normaalisti). Päätin mennä molempien tyttöjen kanssa kisaliikkeet läpi: Vilman kanssa AVO ja ulpun kanssa ALO.

Vilman kanssa otimme hypyn muutamaan kertaan peräkkäin, kun se tarjosi kovasti ALO-luokan hyppyä. Mutta parin harjoittelukerran jälkeen alkoi istumaan ihan nätisti esteen taakse ja hyppäsi hienosti takaisinkin. Muut liikket menivät oikein hyvin -paitsi se luoksetulosta pysäytys. Siinä Vilma valuu aina käskyn jälkeen tosi pitkään ennen kuin lopulta pysähtyy seisomaan. En usko että saan tätä sen kanssa koskaan hyväksi, sellaiseksi liinat kiinni pysähdykseksi. Joten täytyy tyytyä siihen millainen se on nyt.

Ulppis-Pulppiksen kanssa aloitin paikallamakuulla. Otin tosi lyhyen, kun viime viikolla paikallamakuussa tapahtui kauheita. Mutta Ulpu pysyi tosi nätisti paikoillaan, heilutteli häntää koko ajan :) Seuraaminen oli vähän liian väljää, mutta muuten ok. Liikkeestä maahanmeno täydellinen, pysähtyminen tosi napakka, mutta kun palasin seisovan koiran luo se otti aina sivuaskeleita (paineistuu jostain syystä siitä minun palaamisestani). Luoksari oli ihan hyvä ja hyppy samaten.