Olin eilen Ulpun kanssa agilityssa. Helle oli niin järkyttävä että käytin ennen treeneihin lähtemistä koirat uimassa.

Ulpu hieman satutti kynttään viime viikolla, joten otin sen kanssa vain mini-korkuisia hyppyjä (onneksi, kuten myöhemmin kävi ilmi). Kynsi ei ole revennyt, mutta Ulpu jäi siitä viime viikolla kiinni auton koirapeittoon ja en halua ottaa riskejä että siihen tulisikaan mitään repeämää.

Ulppis meni tosi upeasti radalla -kaikki onnistui ihan nappiin! Mutta sivussa ollessamme se oli hieman vaisun oloinen. Kesken treenien vuoroamme odotellessa Ulpu hyppäsi puoliksi Suvin syliin ja ulvahti kun Suvi otti kiinni sen tassuista. Whaaat? No mehän sitten aloimme tutkia koiraa tarkemmin ja se aristi kummallisesti molempia ranteitaan. (Ja myöhemmin minulle selvisi myös se että se oli päivällä ontunut toista etujalkaansa pienen hetken, mutta jatkanut sitten ihan normaalisti.) No ei muuta kuin koira autoon. Eihän sitä kipeällä koiralla mitään treenailla. Vappu saikin sitten jatkaa Ulpun treenit loppuun :) Mutta voi äly että otti päähän ja hermostutti kun olin mennyt treenaamaan kipeän koiran kanssa. Ja hermostutti myös se että mikä ihme sillä koiralla sitten on...

Tänään Ulpu ei ole aristanut jalkojaan mitenkään erityisemmin. Täytyy nyt seurailla sitä ja vien sen tässä kesän aikana koirahierojalle. Jospa jalkojen aristamisensyy selviäisikin siellä. Ulpu kun ei osaa liikkua erityisen rauhallisesti, joten ei ole mikään ihme vaikka se olisikin venäyttänyt jonkun paikan.