Piti käydä tänäänkin vähän treenaamassa, kun ne perjantain kisat alkavat jännittää... Hitsit kun pääsisin tästä kisajännityksestä! Kun sillä tavoin sitten usein vain pilaa koko jutun -varsinkin noin ohjaajaherkän ja pehmeän koiran kanssa kuin Ulpu on... :-/

Otimme ryhmäliikkeenä paikallamakuun. Ulpu makasi keskellä pitkää koirarivistöä ja oli aivan rauhassa koko pitkän paikallamakuun. Hyvä Ulppis :) Tämän jälkeen otin pätkän seuraamista, hypyn ja seuraamisesta jättävät liikkeet. Ihan ok kaikki. Pientä hiomista olisi ollut, mutta en nyt puutu mihinkään näin lähellä kisoja. Ulpuen tuntien pilaan sitten vain kaiken, kun paineistan koiraa.

Vappu pääsi autosta vähän touhuilemaan ihmisten luo ja leikkimään länsigöötin pennun Jekun kanssa (nämä kaverukset ovat leikkineet ennenkin, ja ne ovat aika tasaväkinen pari). Ja Vilma kävi meidän treeniemme aíkana lenkillä Lauran ja Retun kanssa. Eli kaikki koirat saivat vähän "äksöniä".

Tottistelujen jälkeen otin Ulpun kanssa vielä vähän agin keinua. Viime kerralla keinun kanssa oli ongelmia, joten täytyy treenailla sitä nyt vähän enemmän. Ja itse asiassa tänään se alkoi sujua jo ihan kivasti. Ulpulta saa pallon kanssa kierrokset nostettua sen verran korkealle, että se unohtaa panikointinsa ja kaikki epämiellyttävät/tyhmät jutut tulevat tehtyä siinä ihan puolivahingossa :) Eli jatkamme keinutreenejä pallon kanssa.