Pistän nyt tämän oman otsikon alle, vaikka jatkoimme näyttelytreeneihin heti tokon jälkeen. Ulpulle tuli siis aika raskas ilta, kun ensin oli toko, sitten näy-treenit ja sen jälkeen ajelimme vielä Seidiä tapaamaan Pauliinan, Boogien ja Hilman luo. Australialaiset Sharon ja Penny tulivat illalla Suomeen ja lento tuli Pirkkalan lentokentälle ja Seidi oli sen takia Tampereella. Sharon ja Penny halusivat nähdä mahd. paljon vesispanieleita vierailunsa aikana.

No, mutta palataaan vielä hetkeksi sinne näy-harjoituksiin. Kyseessä oli Tamskin treeni jäähallilla. Koiria oli ihan järjetön määrä! Mutta oli ihan hyvää treeniä sellainen hulina tuolle meidän metsäläiselle :) Jokainen koira koplattiin läpi ihan kuin oikeassakin kehässä ja juoksimme kolmiota ja edestakaisin. Ja sitten juoksimme vielä ryhmässä ympäri kehää ja "tuomari" kävi siinä katsomassa koiria. Ja sitten juoksimme taas kehää ryhmässä. Eli ihan hyvä harjoitus "näy-kokemattomalle" Ulpulle.

Näyttelytreenien jälkeen ajelimme siis sinne Pauliinalle. Seidi trimmasi Ulpun ja siitä kuoriutui taas ihan sievä neiti. Karvaa tippui lattialle yhden koiranpennun verran :) Oli ihan kiva nähdä Pauliinankin koiria. Pikku-Hilma oli aika tempperamenttinen pakkaus :)