Kävin tänään koirien kanssa tottistelemassa Pirkkahallilla. Vilma sai höntsäillä ensin kentällä, mutta sen kanssa en treenannut mitään kunnolla.

Ulpun kanssa menin ALO-luokan liikkeet läpi (paitsi ei hyppyä ja luoksepääst.). Seuraamiset olivat tosi hyviä, mutta paikallamakuussa Ulppis hiippaili taas perääni. Viereisellä kentällä aidan takana oli keihäänheittäjiä treenaamassa ja aidan takaa tulevat äänet ja karjahdukset vähän pelottivat meidän herkkistä. Mutta lyhyen pallotreenin jälkeen Ulppis pysyi taas hyvin paikoillaan.

Treenien jälkeen kävimme koirien kanssa lenkillä (minä + koirat, Suvi + Rauha, Tytti + Inno). Pirkkalassa taisi olla juuri menossa se kovin koiranulkoilutusruuhka ja minulla meinasi mennä välillä hermo kolmen koiran ja hihnan kanssa. Vilma ja Ulpu eivät yleensä välitä pätkääkään vieraista koirista, mutta nyt ne yrittivät änkeä siihen Vapun ja vieraiden koirien väliin... En tiedä oliko tarkoituksena muka suojella pentua. Ja Vappua ne vastaantulevat koirat olisivat vähän kiehtoneet (tosin aika nätisti se käveli vastaantulijoista huolimatta). Mutta siis tästä kaikesta johtuen lenkki ei ollut ihan sieltä rentouttavimmasta päästä omistajalle.