Matkasimme tänään Ulppiksen kanssa Riihimäelle metsästyskoirien näyttelyyn. Päivä oli sateinen ja ukkonenkin jyrähteli pitkin päivää, mutta onneksi paikalla oli Mari & co teltan kanssa:) Eli ei tarvinnut värjötellä sateessa.

Etukäteen mietin, että mitenköhän meillä menee. Tuomarina kun oli Saija Juutilainen, joka antoi Ulpulle 2kk sitten EH:n. Silloin saimme oikein kauniin arvostelun, mutta oli kuulemma vielä vähän liian juniori. Nyt oli tuomarin mieli muuttunut. Mutta onhan tuo koira tietenkin kahdessa kuukaudessa jo kovasti taas kehittynyt. Päivän saldoksi tuli Serti ja ROP (ainoa vespa, joten tottakai siis ROP, kun kerran sai ERI:n ja Sertinkin). Arvostelu oli oikein kaunista luettavaa (laitan se nettisivuilleni vielä tänään). Juutilainen kehui Ulpua kovasti. Hän sanoi, että tästä neidistä tulee vielä tosi mahtava koira kun se tulee aikuisen mittoihin :)

Jäimme odottelemaan ryhmäkehiä, mutta ryhmästä meidät kiiteltiin heti alkuun pois. Ryhmäkehässä olikin aika valtava tunku, sillä 7- ja 8-ryhmät oli yhdistetty samaan. Ei ollut kuitenkaan turha reissu, vaikka ryhmässä ei enää pärjättykään.