Sama otsikko kuin viikko sitten :) Eli päivitystä taas keskiviikon kurssista... Ihan hirmuisesti ei oltu ehditty harjoitella läksyjä ennen tunnille menoa, kun Ulpu sairasti la-ma (ensin oksensi kahtena päivänä ja oli sitten maanantain ripulilla). Mutta vähälläkin harjoittelulla oli mennyt jotain neidille päähän ja ihan hyvin liikkeet menivät.

Uusina asioina otettiin käännökset seuraamisessa: käännökset paikallaan 90 astetta oikealle ja vasemmalle. Ulpu oli ihan "luonnonlahjakkuus" vasemmalle kääntymisessä. Se tajusi heti pepun heittämisen minun sivulleni. Seuraamista mentiin myös tietenkin eteenpäin, yhtä ja kahta askelta. Lisäksi otimme maahanmenoa. Huomasin, että Ulpu ei ole ihan täysin perillä siitä millä käskyllä pitää mennä maahan. Liikkeen se siis osaa hienosti, mutta käskysana on vähän hakusessa. Olen vahingossa liittänyt maahanmenoon niin vahvasti käsiohjauksen. Eli käskysanaa täytyy vielä vahvistaa ja olla tarkkana ettei liitä siihen nyt mitään tiettyjä eleitä.

Nyt onkin yleisesti ottaen sitten seuraava tavoite se, että palkka ei ole koko ajan valmiina kädessä, vaan tehdään liike (seuraamiset jne) ilman namilla ohjailua ja palkka taskusta heti hyvän suorituksen jälkeen. Kokeilin sitä jo treeneissä ja nyt olen vähän kokeillut kotona, ja ihan kivasti menee niinkin. Ulpu pitää tokoilusta niin paljon, että suulliset kehut riittävät. Se ei siis toimi vain namin vuoksi vaan tekemisen riemusta. Ihana koira!