Päivitykset tänne tulevat vähän myöhässä... Mutta siis tiistaina oli tosiaan agilityn vuoro. Otin Vilmankin matkaan mukaan, sillä alkulämmittelyiksi teimme Lauran ja Sepen (ajokoira) kanssa tunnin lenkin. Eli Vilma pääsi siis lenkkeilemään, mutta nukkui agilityn ajan autossa.

Treeneissä harjoittelimme putkeen lähetystä erilaisista kulmista (hypyn kautta). Ohjaaja ei itse liikkunut eteenpäin, vaan jäi hypyn taakse ohjaamaan koiraa. Helpoimmat kulmat menivät hyvin, mutta kun kulma alkoi käydä suuremmaksi, alkoi Ulpulla olla jo vähän miettimistä. Lopulta saimme kuitenkin kaikki versiot harjoituksesta sujumaan, myös sen missä piti hypyn jälkeen juosta ensi pari metriä eteenpäin ja sitten kääntyä 180 astetta putkelle.

Treenien aikana sai ottaa vapaaharjoitteluna puomia ja keppejä. Ulpu alkaa tajuta kepit jo tosi hyvin. Vauhtia alkaa olla melkoisesti. Pienen käsiohjauksen se vielä tarvitsee, mutta siitäkin varmaan pääsen pian eroon. Ja sisäänmenoa täytyy harjoitella. Ulpulle ei ole vielä selvinnyt, että pujottelu pitää aina aloittaa samasta tavalla :)