Olimme tänään Koski TL ryhmiksessä. Matka sisälsi pari vastoinkäymistä. Pahin niistä oli se, että auto meinasi hajota ihan väkisin... Vaihteissa on jotain vikaa ja tämä vika ilmeni kun olin 20 km päässä näyttelypaikasta. Yhtäkkiä en saanut ykköstä silmään, kun olisi pitänyt lähteä liikkeelle risteyksestä. Jee... :/ No, perille päästiin kuitenkin ja vielä takaisin kotiinkin. Täytyy viedä auto huoltoon heti alkuviikosta.

Näyttelypaikalla oli aivan liian kuuma ja aurinko porotti täydeltä taivaalta. Minä olin tietenkin unohtanut lippiksen kotiin ja pelkäsin auringonpistosta. Ja vaikka kuinka yritin istua varjopaikoissa (joita oli vähän), onnistuin polttamaan itseni. Ja näyttelyretkituolikin unohtui kotiin (tosin sillä istuessa ei olisi päässyt yhtään varjoon, eli sama kai tuo vaikka unohtuikin).

Ulpu lahnaili ihan täysillä valeraskauden takia, ja kun yritin tarjota sille makupalana mukana olevia makkaranpaloja, se vain syljeskeli makkarat maahan. Great! Onneksi mukana oli pieni vinku-kumikana. Sillä Ulpuun sai edes vähän eloa tuosta lahnailusta. Tosin se ei olisi kovinkaan luultavasti leikkinyt kumikanalla, kuten yleensä, vaan hoitanut sitä pentunaan...

Kolmen tunnin odottelun jälkeen (kehä oli vähän myöhässä ja kaikkien piti olla paikalla viim. klo 12) oli vihdoin meidän vuoromme. Ja Ulppis-Pulppis oli tuomarin mielestä ihan ihq ja sai ERIn ja silloin tietenkin SERTikin oli jo varma. Eli emme olleet kärsineet turhaan ;) Deedee oli PN1 ROP ja Ulpu PN2 ja valioitui :)

No, ei se päivä nyt oikeasti ihan niin kamala ollut. Seura oli hyvää (Nette perheineen) ja äkkiä se aika meni siinä jutellessa ja koiria laittaessa. Ja kuten jo edellä totesin, lopputulos oli toivottu :-D