Eilen olimme agilitytreeneissä. Takujen treeneissä kun saa (meidän onneksemme) käydä myös juoksuisen nartun kanssa, kiva kiva. Itse olen kyllä, myös uroksia omistaneena, sitä mieltä että uroksen tulisi olla omistajan hallinnassa vaikka paikalla olisikin juoksuinen narttu (ja tämän sanottuani tunnustan, että ensimmäinen koirani, uros, ei todellakaan aina ollut erityisen täydellisesti nuoren emäntänsä hallinnassa, varsinkaan villeinä ja viriileinä nuoruusvuosinaan).

Mutta back to the eiliseen treeniin :) Wautsi mitkä treenit! Mehän edistytään Ulpun kanssa :-D Oma ohjaus alkaa olla huomattavasti parempaa kuin mitä se on ollut. Ja koirakin oppii koko ajan paremmaksi ja siitä löytyy aina vain enemmän vauhtia. Ja minä alan oppia kuinka Ulpua ohjataan. Se on aikatavalla erilainen ohjattava kuin mitä esim. Vilma on ollut.

Eilen siis onnistuimme yhdistämään minulta kohtalaisen hyvän ohjauksen ja koiralta oikein hyvän suorituksen, ja saimme paistatella tyytyväisinä onnistuneen ratatreenin jälkeen. Radan lisäksi otin koiran kanssa muutaman kerran (myös oikein onnistuneet) kepit ja keinun.