Nuuskut ovat vuokranneet hallin sunnuntai-illoiksi toko- yms treenejä varten. Olin eilen treenailemassa koirien kanssa kyseisessä hallissa ensimmäistä kertaa ja vaikutti oikein hyvältä paikalta. Puolet hallista on keinonurmea ja puolet asfalttia. Ja hallista löytyy myös agilityesteet.

Ulpun kanssa tokoilin asfalttipuolella, sillä Aino veti nurmialueella tokokurssia. Aloitimme treenin keskittymis/seuraamistreenillä. Paikalla on tosi hyvin häiriötä tähän, mutta Ulpun kontakti pysyi tosi hyvänä häiriöstä huolimatta. Toisena asiana otin noutoa. Otimme kolme toistoa ja kaikki ihan ok. Ulpu vähän pyöritti kapulaa suussaan, mutta ei siis mitään pureskelua. Palautus oli reipasta ravia. Kaukot olivat tosi upeat! Tein kaksi sarjaa kaukoja (toinen sarjoista vähän pidempi). Ja viimeisenä asiana otimme luoksetuloista pysäytyksiä. Ne menivät ihan nappii. Ulpu lähti kutsusta täyteen laukkaan, pysähtyi käsimerkistä kuin seinään ja lähti taas uudestaan kutsusta laukkaan. Jes! Mahtava treeni! Tuntuu että namipalkkaus alkaa oikein tosissaan tuottamaan tulosta. Vire pysyy tosi hyvänä koko ajan.

Vappu pääsi treenailemaan agilitya kun Ainon kurssilaiset lähtivät pois. Menimme kolmen hypyn ja putken rataa moneen eri suuntaan. Tiukat kurvit eivät onnistuneet, mutta muuten ok. Ja aloimme harjoitella A:ta. Vappuhan sai jonkun ihme A-kammon loppukesästä Takkujen kentällä. Nytkään se ei suostunut kiipeämään A:lle. Takajalat pysyivät koko ajan maassa ja etujaloillaan se kiipesi ja kurotteli namien perään... Kävimme aina välillä A:lla syömässä nameja, mutta en saanut pikkukoiraa kiipeämään kuin etujaloillaan. Lopulta treenien loppupuolella kiipesin itse A:n päälle ja sitten Vappukin rohkaistui tulemaan sinne. Eihän se voi olla pelottava juttu kun mammakin kiipeää :) Eli A-kammo on voitettu.