Mä olen ollut taas vähän laiska tämän rakennusblogin kanssa. Eli kyllä siellä raksallakin työt edistyvät (hitaasti, mutta varmasti, kun Johannes pääsee raksailemaan vain viikonloppuisin).

Tänä viikonloppuna siellä on kannettu kaikki villapaalit sisälle ja suuri osa niistä on nyt yläkerrassa. Ja Johannes ja Riku ovat siellä parasta aikaa villoittamassa yläkerran lattiaa. Osa villoista oli päässyt kastumaan pressuista huolimatta ja niitä on kuivateltu jo viikon verran talon sisällä. Onneksi ovat kuivuneet nopeasti, ihan yllättävän nopeasti (osa niistä oli ihan kuivia jo päivässä, kun laitettiin ne oikein hyviin paikkoihin ilmavasti kuivumaan).

Naapuri kävi tänään traktorinsa kanssa siirtelemässä tavaroita vähän eri paikkoihin tontilla (osan piiloon talon taakse ja osan jo vähän niin kuin tyrkylle portaille seuraavia työvaiheita varten). Vuokrakonttihan meillä lähti pois viikko sitten, kun saimme ovet ja lukot paikoilleen taloon ja kaikki arvokas/varastettava on nyt talon sisällä. Kiitos Hannulle avusta :)

Appivanhemmat ovat uurastaneet jo monta viikkoa puukasojen kanssa ja polttopuita on nyt valtavat pinot. Anoppi on myös siistinyt tonttia risuista, puunjuurista yms. ja näitä roskia onkin poltettu tosi paljon pois. Eli koko ajan näyttää paremmalta ja paremmalta :)