Tänään siis suuntasimme Ulpun sekä Pauliinan & Boogien kanssa Hämeenlinnaan. Ilma oli onneksi vähän pilvisempi kuin viikko sitten Vehmaalla... Näyttelypaikka oli nimittäin urheilukenttä, joten varjopaikkoja ei liiemmin ollut tarjolla. Koirille virittelimme "tyylipuhtaalla suorituksella" Pauliinan näyttelyteltan (siinä sivussa meinasimme puhkoa silmät teltan kepeillä muutamalta ohikulkijalta).

Mari vähän heilutteli saksia ja Ulpu sai taas siistimmän ulkomuodon. Ja sitten olikin jo oikeastaan aika lähteä juoksemaan rinkiä kehässä. Taco sai ERI:n ja oli sitten tietenkin ainoana uroksena PU1. Ulppis-Pulppis sai, kuten arvelinkin, Saija Juutilaiselta EH:n. Juutilainen on aika tiukka täti arvosteluissaan ja Ulpu oli hänen mielestään vielä liian junnun näköinen. Kauniin (ja oikeudenmukaisen) arvostelun hän kuitenkin meille kirjoitti ja tuli vielä minulle kehumaan koiraa. No, aina ei voi voittaa, ei edes joka päivä ;) Boogie sai omassa luokassaan ERI:n ja oli sitten tietenkin PN1. Roppikehässä Taco voitti ROP:in ja Boogie oli VSP.

Jäimme vielä rotukehän jälkeen odottelemaan Tacon ryhmäkehää. Pidimme teltan edessä nyyttärit ja söimme oikein hyvin. Päivä kului tosi nopeasti. Yllättävän nopeasti. Neljän aikoihin oli 8-ryhmän vuoro. Taco ei valitettavasti sijoittunut ryhmässä, joten teltta ja tavarat kasaan ja kotimatkalle.