Keskiviikkona oli taas vuorossa agility Ulpun kanssa. Ennen sitä kävin koko koirakolmikon ja Sannan, Seran ja Sagan kanssa lenkillä. Lenkille lähtö hieman viivästyi kun Vappu satutti itsensä kotipihassa. En tiedä mikä sille tuli: hirmuinen huuto ja se ei astunut toiselle etujalalle ollenkaan. Ja vartin päästä se jo liikkui normaalisti ja pääsi siis täten mukaan lenkille. Teimme kivan metsälenkin ja koirat saivat juosta koko ajan vapaana. Sanna asuu kyllä tosi kivalla alueella lenkkeilymaastojen suhteen.

Agilityssä minä mokailin ihan huolella koko ajan. Mutta Ulpu oli ihana. Ja radat oli tosi kivoja mokailusta huolimatta: paljon takaakiertoja, pyörimistä ja hyörimistä, vaikeita keppikulmia, jne.

Torstaiaamuna sitten Ulpun ontui. Huoh... Olin varma että kinnernivel oireilee ja että jäähdyttely keskiviikon treenien jälkeen oli ollut huono (no se itse asiassa olikin, joten Ulpulla saattoi olla lihaksetkin vähän jäykkinä). Ontumisen syy onkin kuitenkin ilmeisesti kipeä varpaanväli takajalassa. En ole löytänyt siitä haavaa tms. mutta Ulpu nuolee sitä jatkuvasti. Olen laittanut siihen nyt joka päivä Cothivetiä, mikä tietenkin voimakkaan hajunsa vuoksi hillitsee nuolemista.