Olimme tänään Vehmaalla spanieleiden erikoisnäyttelyssä. Kutsun mukaan vespoja olisi pitänyt olla paikalla 7, mutta lopulta Ulpu olikin siellä ainokainen... Näyttelypaikalla oli muutenkin vähän sekaannusta, kun tuomarimme ei tiennyt että hän arvostelee irlanninvesispanielit nyt lauantaina, vaan luuli olevansa vuorossa tässä rodussa vasta sunnuntaina.

Ulpu selvisi tukahduttavan kuumasta ilmasta huolimatta hienosti. Tuomari Valentina Ivanischeva (Venäjä) piti Ulppiksesta oikein kovasti. Ja tuloksena olikin sitten JUN ERI, JUK1, PN1, SERT ja ROP. Ja minun mieltäni ilahdutti kovasti myös kehää seuraamassa olleen Moa Perssonin kehut Ulpusta (kuulin kun hän puhui Ulpusta Ivanischevan kanssa kun arvostelumme oli kirjoitettu).

BIS-kehään emme jääneet, sillä olisimme joutuneet odottamaan yli 3 tuntia sen alkua. Kävin nöyrästi kysymässä että saammeko me livistää, eivätkä näyttelyn järjestäjät vaatineet paikalle jäämistä (ei kai kukaan raaskinut sellaista vaatia moisella helteellä). Ennen kotimatkalle lähtöä käytin Ulpun uimassa ja Ulppis olikin kotimatkalla meistä kolmesta (minä, Johannes ja Ulpukka) se pirtein. Sillä oli märässä turkissa ihan mukavat oltavat auton takana. Mutta meillä ihmisillä puolestaan oli lämpöhalvaus lähellä kun aurinko porotti suoraan syliimme kuumassa autossa (ulkona asteita +29, joten auton sisälämpötilaa voi vain arvailla, meillä kun ei siis tietenkään ole sitä ilmastointia).