Huomasin eilen, että Vapulta on lähtenyt yksi alaetuhammas. Eli nyt täytyy alkaa tarkkailla noita hampaita vähän useammin.

Vappu siirtyy huomenna sunnuntaina kolmeen ruokailukertaan päivässä. Tähän astihan se on syönyt neljä kertaa, mutta minun töihin lähtöni vuoksi ruokailukerrat on pakko vähentää kolmeen päivässä. Minähän menen töihin vasta viikon päästä, mutta ajattelin että parempi siirtää Vappu kolmeen ruokailukertaan jo hyvissä ajoin, niin ehtii tottua tähän uuteen rytmiin minun kotona ollessani.

Ja täytyy vielä kehaista, että Vappu on melkein sisäsiisti. Nytkään Vappu ei ollut tehnyt sisälle neljään päivään, mutta tänään tuli yksi vahinko olohuoneeseen, kun meillä oli vieraita ja meno ilmeisesti niin kova että Vappu ei ehtinyt pyytää ulos. Pikkuneiti siis yleensä pyytää itse ulos jos sillä on hätä (eli kun ei ole huomattu ulkoiluttaa tarpeeksi usein). Ja öisin se nukkuu ihan rauhassa 6-7 tuntia ilman ulkoiluja (eikä sillä ole vielä aamullakaan mikään kiire pihalle, kun menen herättelemään koiria). Toivottavasti tuon sisäsiisteyden kanssa ei tule takapakkia kun minä menen töihin.