Nämä rakennuspäivitykset laahaavat vähän jäljessä, niin kuin tällä hetkellä koko blogi, kun on niin hirmuinen kiire koko ajan. Mutta päivitellään nyt kerralla vähän enemmän :)

Eli talopaketti tuli siis ke 23.4. Ja aika hienosti se alkaa olla tontilla jo pystyssä. Asennusporukka tekee jotain viimeisiä juttuja vielä huomenna ja ylihuomenna ja sitten heidän hommansa on hoidettu. Ulkoapäin talo alkaa näyttää jo hienolta (ja isolta), vaikka tietenkin vielä kovin keskeneräiseltä. Mutta kun menee sisälle, niin se näyttää niin pieneltä niin pieneltä. Mutta niin näyttävät kaikki talot, joissa olen käynyt rakennusvaiheessa. Tilan tuntua alkaa tulla vasta siinä vaiheessa, kun väliseiniä aletaan laittaa paikoilleen. On se vaan kumma juttu, että avoin tila näyttää aina paljon pienemmältä kuin mitä se todellisuudessa on.

Wehoputs-pienpuhdistamo asennettiin myös viime viikolla. Se on siis kokonaan paikoillaan putkineen kaikkineen.

Kattotiilet tulevat tällä viikolla ja niitä päästään latomaan katolle loppuviikosta. Siitä tulee tänne sitten oma juttunsa (toivottavasti ;))

Olen laittanut kuvagalleriaan rakennuspuuhille oman kansion. Tosin aivan uusimpia kuvia siellä ei vielä ole. Kuvagalleriasta löytyy kuvia jokaisesta eri vaiheesta, joten sieltä voivat uteliaat käydä seuraamassa talon edistymistä. Galleriaan on linkki kotisivujen puolelta.