Pe-la välisenä yönä lähdimme ajamaan sorsametsälle. Kyllä siinä yöllä puoli kahden aikaan vaatteita pukiessani mietitytti tämänkin harrastuksen järkevyys... No, pakko oli kuitenkin lähteä ;) Matkan varrella kävimme viemässä Ulpun hoitoon vanhempieni luo. Ulppis on päässyt nyt syksyllä Vilmaa useammin metsästysreissuille (välillä ovat olleet molemmatkin tytöt mukana), joten nyt päätimme ottaa Pampulan mukaan (tämä kun tulisi luultavasti olemaan syksyn viimeinen sorsastusreissu).

Perillä olimme n. klo 4 ja saimme vaunuun lämmöt päälle ja kerrastot, molskihousut sun muut tamineet päälle. Oskukin saapui paikalle Aton (uusi-vanha koira) kanssa ja ei muuta kuin järvelle... Siellä oli ihan mieletön aamulento! Ja aamun valjetessa järvelle tuli myös valtava hanhiparvi kaartelemaan. Siinä niiden pudottaessa korkeutta lensi kanotin yli (tietenkin) monta sorsaparveakin aivan hollilta, mutta eihän niitä voinut ampua kun odotettiin niitä hanhia. No, hanhet kuitenkin näkivät jotain ja lähtivät pois. Ja enhän minä sitten enää aamun aikana saanut mitään. Kaksi hyvää paikkaa menetin sen takia, että varmistin oli jumissa. Ja pari kertaa pummasin. Pojat kuitenkin saivat muutaman linnun. Ja Ato otti hienon seisonnan Johanneksen ampumalle linnulle :)

Minä lähdin Vilman kanssa pois järveltä klo 11 aikoihin ja päiväunien jälkeen lähdin ajelemaan kohti kotia. Miehet jäivät metsästämään vielä loppuviikonlopuksi.