Kävin tänään koirien kanssa treenailemassa agia. Täytyyhän sitä vähän nauttia lomastakin, kun osa lomasta menee sitten opiskelujen parissa. Treenit sujuivat tosi hienosti! Olimme navetalla n. puoli tuntia treenaamassa.

Vilman kanssa otin yksittäisiä esteitä ja lyhyitä radanpätkiä. Hypyt olivat medikorkeudella. En viitsi rasittaa Vilmaa liikaa. Pampula oli ihan onnessaan :) Harmi kun lonkan täytyy olla niin huono, kun koira nauttisi agilitysta niin hirmuisen paljon...

Ulpun kanssa treenasin myös esteitä:
  • pujottelua
  • hyppyjä (20-30cm korkeita): yhtä hyppyä kerrallaan, kahta peräkkäin, ja jopa pientä "rataa" hyppy -> putki
  • A-esteen otin 2 kertaa. Ulpu on kyllä ihan uskomaton! Se vain menee A:n yli häntä heiluen. Ei sillä käy edes mielessä että voisi pelätä...
  • Renkaan otimme 2 kertaa ja sama juttu kuin A:lla -> läpi vain häntä heiluen! Ulpun päätä ei kyllä paljoa palele :) Ihana koira!
  • Uutena asiana otimme myös pussin. Mietin että miten minä saisin sen opetettua kun oli yksin, mutta Ulpukka vain sukelsi sinne... Ei tällaista koiraa voi olla. Se meni pussin monta kertaa peräkkäin ihan noin vain. Ei sitä yhtään mietityttänyt sukeltaa kankaan alta.
Agilityn jälkeen ajelin Merville. Kävimme 1,5 tunnin lenkillä Mervin ja Mantan (ja Matiaksen, Mervin pojan) kanssa. Oli ihan kiva tehdä pitkästä aikaa kunnon lenkki, kun on joutunut flunssan takia istumaan neljän seinän sisällä. Koiratkin olivat tyytyväisiä. Nyt ne nukkuvat ihan rauhallisina tuossa minun jaloissani :)

Olen varannut agivuoron myös perjantaille (olikohan se klo 10 vai 11). Jos joku tuttu haluaa lähteä minun kanssani samaan aikaan treenailemaan, niin laita sähköpostia.