Huomasin eilen, että Ulpu vingahti kun käänsin sen päätä. Tänään se teki saman, ja aloin etsiä että mistä tuo koira on kipeä. No sitten kun aloin oikein etsimällä etsiä kipukohtaa, niin eihän sitä tietenkään löytynyt. Kaulaa taivutellessa ja painellessa se kuitenkin aina välillä vingahti. En kuitenkaan onnistunut löytämään mitään tiettyä kohtaa joka olisi ollut kipeä. Tänään treeneissä mietin, että Ulpu on nyt ottanut pari päivää aika usein sille kovin epätyypillisesti lonkka-asennon niin istuessaan kuin maatessaankin. Mietimme kurssin vetäjän kanssa, että voisiko sekin olla kivusta johtuvaa. Ja kun omaa vuoroani odotellessa treeneissä silittelin Ulpua, niin taas se vingahti. Ja illalla sitä pestessäni huomasin vielä, että se aristaa joko toista etujalkaansakin venytyksessä (tai sitten kipu tuli tässäkin liikkeessä niskasta).

Lapset heittelivät sille palloa viikonloppuna sukujuhlissa typerästi oikein korkealle ilmaan. Ja Ulpu kun ei voi siis vastustaa palloja, niin se ehti tehdä muutaman megaloikan suoraan taivasta kohti ennen kuin me aikuiset ehdimme väliin...Siinä ehti ilmeisesti joku lihas venähtää tms.

Summa summarum: Minä alan huomenna soitella Ulpulle aikaa hierojalle. Ja Vilma taitaa päästä myös käsittelyyn. Ennen metsästyskautta voisi olla hyvä hieroa molemmat koirat.