Vappu on ollut nyt parina päivänä mukana raksalla. Se on varsinainen paratiisi pikkukoiralle :) Ja siellä on tietenkin helppo pitää vauva-koiraakin mukana, kun koirat saavat olla vapaana tontilla juoksemassa ja touhuamassa.

Vilma ja Vappu ovat ihan majakka ja perävaunu :-D Niitä on hauska seurata. Missä Vilma menee, niin yleensä Vappu seuraa perässä. Nauroin tänään tontilla tuota niiden "seuraa johtajaa"-leikkiä. Ja aika hyvin Vappu tosiaan pysyy Vilman perässä, meni Vilma sitten minkälaista maastoreittiä tahansa. Ulpukin on hyväksynyt Vapun perheejäseneksi eikä enää pelkää pikkuneitiä. Mutta ihan yhtä äidillistä Ulpun suhtautuminen ei Vappuun ole kuin Vilmalla -enkä tiedä tuleeko koskaan olemaankaan.

Vappu on muuten taas esitellyt meille remonttireiska-ominaisuuksiaan... Se onnistui mm. repäisemään taas pienen palan tapettia irti. Ja eilen se yritti kovasti kiskoa kotiteatterisarjan kaiutinta irti seinältä (se sai kiinni kaiuttimen johdosta) ennen kuin ehdin hätiin. Ja kaikkiin asunnosta löytyviin "ulokkeisiin" sen pitää ihan noin vaan varmuuden vuoksi kokeilla hampaitaan aina ohi mennessään... ;)

Ihana pieni tyttö!