Eilen oli agitreenit. Ryhmämme vetäjä ei harmittavasti päässyt paikalle, mutta treenasimme keskenämme. Ulpukin pääsi piiiiitkästä aikaa treenailemaan kunnolla. Ja tuon pitkän tauon kyllä huomasi... Taidot olivat vähän ruosteessa meillä molemmilla ja oma ajatus ei oikein meinannut pysyä koossa (huomiset hautajaiset painoivat jo mieltä). Mutta koiralla oli hauskaa, mikä nyt on tällä hetkellä se pääasia kaikissa Ulpun treeneissä. En halua painostaa sitä vielä ollenkaan, ettei tule takapakkia neiti herkkiksen kanssa. Eli ennemmin sitten vaikka vähän huolimattomia suorituksia, kunhan vain on superkivaa, kuin koiraa prässäämällä nappisuorituksia. Mutta loppua kohden treenaaminen alkoi eilen parantua huomattavasti. Eli siis Ulpullekin alkoi taas muistua mieleen, että mitäs täällä kentällä tehdäänkään (toisin sanoen järki ehkä ehti siihen vauhdin mukaan). Ja hypyt olivat koko ajan Ulpun treenien ajan 55-60 cm, eikä mitään ongelmaa niiden kanssa. Ensi viikolla uskaltaa ottaa Hannan ohjauksessa jo kurinalaisemmat treenit...

Vilmakin pääsi vähän radalle (hypyt 25 cm). Matami pursui intoa ja veti rataa "sata lasissa" haukkuen koko ajan. Ihan hömppä koira :) Kontakteihin se ei ehtinyt koskea varmaan kertaakaan radalla, mutta eipä sen ole väliä, kun tämä on vain tällaista jumppaa ja mielenvirkistys-agia.

Vappu pääsi treenaamaan taas vähän pujottelua ja uutena asiana se oppi putken (tunneli). Putkesta tuli sen mielestä niin hauska juttu, että se kävi itsekseen juoksemassa putkea päästä päähän, kun aloimme keräämään esteitä pois... Ihana agilitykoiran alku!